Av Göran Jansson - 20 oktober 2011 19:44

Matchen börjar avaktande.

Utv forshaga efter 2 min. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLL

Målsprutan Robin Forslund gör 1-0 i pp.

Mest Grums i början,

efter halva perioden tar Forshaga över men Hermansson är säker i mål som vanligt.

2-0 Grums efter 19 min Martin Johansson känns ju inte rättvist skulle nog vara oavgjort i paus. Skott 15-9 Grums

2 per

2andra börjar fram och tillbaka men mest Forshaga

2-1 Daniel Odhe den förre Grums spelaren kommer fri efter 8 min och sätter den bakom Hermansson.

Samma Odhe åker sen ut och då kommer 3-1  Vilken kanon   från Blå av Westberg wow. Wallin har sen ett stolpskott i slutet av perioden.

Skott 13-12 Grums

3Per

Avaktande start.

Kanon chan Grums efter 4 min men målvakten gör en parad.

Nu försöker Grums spela av detta

men efter ca 12 min sitter 3-2 aj då Sefton gör målet nu är det spännade

Nu är det bara Forshaga som har stolpskott och andra kanon lägen men Hermansson är Gud därbak.Med 2 min kvar tar Forshag målisen och då blir det som det brukar 4-2 yesssssssssss Johansson igen underbart

Skott 10-10 Totalt 38-31

Samanfatning

Dålig match av Grums men vinner gör dom mycket tack vare han därbak

Nu väntar Munkfors seger där och man drar ifrån ordentligt då får dom andra mycket svårt att komma igen.

+++ Hermansson

++  Martin Johansson

+   Westberg

ANM:Grums hade inte en enda utvisning i matchen

Av Göran Jansson - 19 oktober 2011 14:28

Forshaga-Grums 1-5  Detta kan bli jämnare än detta men vad kommer Forshaga med för lag skador och jobb,hur tränar dom tro som har skador hela tiden.Grums är starka framförallt bakåt.

Åmål-Örnen 5-2  Åmål är konstiga antingen är man väldigt bra eller så är man urkassa men hemma ska man i alla fall vinna.

Munkfors-Syrianska 7-2  Jag undrar om Syrianska tränar dom har ju rutinerade spelare men bara lallar blir raka vägen till 3an igen

Arvika-Karlskoga 4-3 eft straffar

Arvika trodde jag skulle vara bättre när dom mötte Grums senast men dom hade inget att säga emot (fast det gör ju ingen) Karlskoga är sämre än ifjol men här blir det tight

Hallsberg-Hammarö 3-6  Hammarö kommer att vara med och kriga om en kvalplats iår Hallsberg är för mycket upp och ner.

Köping-Nor 8-2  Här chansar jag Nor Nor Nor detta har inte börjat bra köping har överaskat på mig förlust i nor idag och nåt måste göras snart!!!

Av Göran Jansson - 17 oktober 2011 19:22

1Per

Matchen hinner knappt börja förän Zackrisson får ett friläge men bränner totalt.

Annars börjar matchen avaktande.Stolpskott av Arvika efter 2 min.

0-1 Chock start Alm gör 1-0 för Arvika framspelad av före Grums spelaren Tillman snyggt får jag säga.

Efter denna chocken tar Grums över spelet totalt målet bara väntar att komma.

En utv för Arvika och Grums sätter tryck allt som saknas är målet.Men efter 13.43 sitter den Robin Åberg trycker in pucken bakom den duktiga målvakten i Arvika YESSSSSSSSSSSS.

Samma Åberg får sen en utv på sig men det är Grums som får den bästa chansen Wallin kommer fri men inge mål. Period 1 slut.

2 Per

Andra börjar i samma tecken Bara Grums att det bara står 1-1 är underligt.

Utv för Arvika men värdelöst pp.Efter 6.45 blir det MÅÅÅLLLLL  Toft gör det inte dom vanligast målskyttarna denna dag hittils helt rättvist.

Nu får Arvika helt plötsligt fart på rören nu måste dom framåt.En Grums Utv ger lägen för båda lagen.Sista minuterna av perioden är det bara Grums och Arvika ska vara nöjda med att bara ligga under med ett mål.

Period 2 Slut.

3 Per

Perioden börjar med att Grums sätter tryck och gör 3-1 Myren Kungen från blå!!!!!

Nu får Arvika det tufft går det att göra 3 mål mot Hermansson???

Arvika tar time out,men vad hjälper det när Åberg gör sitt andra mål för kvällen 4-1 det var spiken i matchen.

Resten av matchen styr Grums helt man gör även ett 5 mål av Simonsson.Blir ett Gruff på slutet med 2 matchstraff som följd Hultberg i Grums Alm i Arvika

Matchen slut.

En ny seger hur ska nån kunna rubba detta laget serien som tippades skulle bli så jämn,2 viktiga matcher nu mot Forshaga och munkfors 2 segrar där och detta kan bli mer överlägset än ifjol.Det var 4 kedjan som vissade vägen idag

Per 1

Grums börjar klart bäst chans på chans ibörjan men för bleka avslut.

Nu börjar domaren ta utv till höger och vänster fortsätter han så här blir det en lång match.Inga mål på nån utvisning.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLL  1-0 Hampus Sirugo och snyggt var det!!!!!!

Grums forsätter hela perioden att ligga på men blir inga mer mål

Skott 15-5!!!

Per 2

2a perioden börjar med en jättechans för sunne men en kanon räddning av Bäcker imål!!! MÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLL 2-0 Andreas Svensson vad gött!!!!! tid 4.08

Det är bara Grums igen och pang där satt 3-0 rätt upp i krysset av Takola!!!!

efter 5.45

Time out nu av Sunne som är helt borta!!!!

Efter 7.42 slarvar Grums bakom mål och där sitter 3-1 Hertzberg aj då.Några utvisningar kommer utan att något av lagen får in pucken.med ca 1 minut kvar blir det paus lite tidigare när plexit bakom mål flyttar sig jaja.När lagen kommer ut igen händer iget mer Skott 17-12

Per 3

Ett slarvigt Grums börjar med att ge bort ett mål 3-2 nu efter 50 sek

Sen får Sunne en utv Grums trycker på men opppss kontring och 3-3,vad händer  Nu är det nerver i Grums och nu är det bara sunne märklig match detta.

Grums får en utv med 10 min kvar,och efter 11.29 är vändningen total 3-4.Nu får klychan att 3-0 är det svåraste att leda med ny kvarn. Men nu börjar ytligare en förvandling av matchen.Grums tryck och MMÅÅÅÅÅÅÅL 4-4 Jackob Thor jipppii!!!

Och direkt på nedsläpp så tar Grums pucken och gör mål igen Takola igen 20 sekunder tar det mellan målen otroligt!!!!! Nu blir det grinigt Och sunne målisen får ett utbrott när en Grumsare hamnar på han och slår till med klubbhandsken solklart match straff. Grums spelaren får han med utv 2 min. strax efteråt får en till från Grums 2 min. Nu blir det spel utan målvakt i sunne men Grums klarar det bra och vinner matchen!!!!!!!!!!!! med 5-4  Skott 9-12  Totalt 41-29

Vilken upphämtning av killarna Nu är vi på gång!!! Kämpa vidare

Nästa match Mora på söndag!!!!

Av Göran Jansson - 13 oktober 2011 22:13

J18 matchen Grums-Sunne kommer referatet imorgon

och kan redan nu säga att pga av jobb blir det bara referat från Alags matchen i helgen

Av Göran Jansson - 12 oktober 2011 17:20

Är inte på plats i Hallsberg så inget referat idag men här kommer ett tips i alla fall

Hallsberg-Grums 0-7

Toppen mot botten hoppas nu inte Spelarna tror att det bara är att ställa ut rören,tar dom i så blir det en klar seger

Munkfors-Nor 5-2

Nor har inte alls imponerat Munkfors har gjort det bra ny norsk back idag!!!

Forshaga-Örnen 7-1

Är Forshaga fågel eller fisk jag tror det först nämnda

Arvika-Syrianska 4-3 ef st

Här blir det gämt straffar tror jag

Hammarö-Karlskoga 6-2

Hammarö var bra mot Grums men fick inte in pucken,Karlskoga förlora mot Köping det var inte bra.

Köping-Åmål 5-4

Köping skrällde sist och kan göra det igen känns som alla lag kan slå alla förutom Grums då som ingen kan slå!!!!

Av Göran Jansson - 10 oktober 2011 16:30

Grums-Hammarö topp match i den 3omg

1per

Lagen sätter högt tempo direkt ibland för högt,Varsin utv i början som är resultatslösa,syns direkt att detta är 2 topp lag.Sen tar Hammarö över fram till Grums får ett friläge Martin Johansson gör MÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLL 1-0 tid 8.56

Och sen händer det fort 2-0 8 sekunder senare av Zackrisson oj oj oj vad kom detta ifrån en arg hammarö tränare i båset är inte glad. Och bara några sekunder senare fälls Simonsson helt fri sraff så klart,men inge mål redan där kunde matchen ha varit över.Några Grums utvisningar på slutet av perioden men en storspelande Hermansson gör att det står 2-0 i pausen

Skott 12-9

2 per

Andra perioden börjar med att Hammarö pressar på och efter 1.08 kommer 2-1 Zetterman  jaja nån gång ska väl även Grums släppa in mål. Grums får sen spela PP tryck men inge mål,men strax efteråt ett solonr av Björn-Odot Andersson härligggggggttttttttt 3-1.Islutet av perioden tar mannen i randigt över när han blundar för solklara hammarö utvisningar jaja det är Div2!!!! Men Grums spelare hittar han  Men Grums klarar av detta och leder med 2 inför sista

Skott 9-9

3per

Börjar met ett MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLL 27 sekunder Forslund det känns som spiken.Nu börjar Grums mest spela av tiden men utv hittar fortfarande den randige mot Grums spelare. Hammarö trycker på igen men Hermansson är omutlig.efter 14.32 kommer den verkliga spiken Hammarö spelar 1 man mer men Oblak tar pucken åk åker igenom hela försvaret och sätter den SEGERN är klar!!!

Grums får ett pp i slutet men mitt tips på 6-1 går inte in idag eller nära nära.

Skott 12-5 totalt 33-23

Två Topplag men vad ska hindra Grums iår inget som jag ser det!!!! För det är nog just Hammarö och Forshaga som är dom stora hoten.