Av Göran Jansson - 14 november 2011 18:26

Segrar både för A J20 och J18div1 Lagen!!!!

Grums-Köping OMG12

1Per

Grums börjar lite slarvigt i passningsspelet,men efter nåm minut bofäster dom sig i Köpingzon

så en en spelare är tvungen att skjuta pucken på läktaren 2 min Puck out.

Grums tryck i PP men inge mål men strax därefter sitter 1-0 Simonsson.

Och bara minuten senare 2-0 Hall!!! Vilken drömstart!!!!

Nu blir spelet mycket sämre ett tag några Grums utvisningar gör också att Köping flyttar upp spelet.

I slutet av perioden tar Grums över igen och är nära 3an i slutsekunderna.

Skott 10-9

2Per

2 perioden börjar med högt tempo men många felpass.

En del bra målchanser bland annat Myren i ribban,

Sätterman i Köping får 2+10 min för tackling bakifrån.

i 5-4 spelet kommer sen Hall i genom och gör sitt 2a mål för kvällen 3-0!!!

Och nån minut senare även då i spel 5 mot 4 kommer 4-0 av Martin!!!!!

Resten av perioden blir rätt dålig inget att skriva om!!!!

Skott 10-7

3Per

Grums får en utvisning i början av perioden men Grums är närmare att göra mål.

Sen slarvar Grums backarna och Tunberg kan reducera till 4-1!!!

Sen blir det mest avspelning av match men det vanligast resultatet för Grums i år 5-1

ska det naturligtvis bli Zakrisson ser ut att missa skottet men lurar målvakten gör det.

Skott 17-12 Totalt 37-28

Samanfatning

Ytligare en match i mängden Grums går inte att besegras i sin egen borg.

Målen görs av Karlsson och Odd i 1a perioden som slutar 2-1

I andra perioden görs Grums mål av Forslund och Karlsson,även denna period vinner Grums med 2-1

3 perioden vinner valbo med 1-0 men Grums håller undan och vinner,Fy vad gött detta laget kan vinna denna serien med kval till super elit vore nåt!!!!!

J18 Div 1 mot Bofors 3-1

Seger även här trots att Grums till och med spelade med 1 97a och många 96or

Bofors nästan bara med 95or!!!!! Nu leder Grums denna serien!!!!Bravo!!!!

Av Göran Jansson - 11 november 2011 21:33

Helgen började bra med seger över Örnen i örebro med 4-1 Målskyttar Wallin,Larsson Hagström,Myren,Forslund,

Nu väntar J20 på Lördag mot Valbo som leder serien svår match!!!!!

På söndag Köping hemma för A-Laget dom möttes i 1a omgången då vann Grums med 7-0

men köping har överaskat i serien och ligger på en mycket bra 5plats.

Väll mött i hallen under helgen!!!!!!!!

Av Göran Jansson - 7 november 2011 14:12

Visst Färjestad är överlägset Grums i J18,Men när jag satt på läktaren så blev folk mer och mer arga.

Hade dom gett upp innan matchen hade börjat inget hände ju när målen ramlade in,ingen time out!!! och framförallt varför byttes inte den annars så bra Bäcker ut för när han knappt tog ett skott.

Många funderingar fanns på denna match men det var länge sen jag såg en så gäspning till match.

Lycka till i nästa match J18 ni kan sååååååååååååå mycket bättre

J20 imorgon mot Falun men jobb gör att det inte blir nån skrivning från den matchen!!!!

Av Göran Jansson - 3 november 2011 23:30

Detta med att börja sparka en motståndare börjar bli en vana med Grums spelare just nu

Denna utvisningsform har jag knappt sett förut nån gång var 5 år ungefär.

Nu har det hänt 3 Grums spelare i år plus 2 stycken på 2dagar  dags att lära spelare att inte sparka på andra kanske!!!!Och det blir långa avstängningar för detta med Hall har varit borta ett bra tag nu för sin spark få se vad Åberg får för sin,och idag gjorde en J18 spelare samma sak  nu vill jag inte se denna form av matchstraff mer denna säsongen TACK!!!!!!!!

Av Göran Jansson - 3 november 2011 23:10

Grums vinner mot Nor med 6-2 efter en usel 1a period som Nor vinner med 1-0 den sämsta period jag sett Grums göra på flera år.

2 Perioden är nåt helt annat vinner med 4-0 skotten 23-1 kunde ha varit det dubbla bland annat 5 mot 3 spel 2 gånger och bara Gud vet varför det inte blir mål.

3 perioden blir grinig Åberg får bland annat 5 min för att ha sparkat en motståndare. Grums vinner perioden med 2-1

Av Göran Jansson - 2 november 2011 11:54

Det har varit avslagna derbyn dom senare åren främst då för att Grums är så överlägset fjolårets matcher i Billerudhallen slutade 6-0 6-2 men vi har alla i minnet matchen för 2 år sen 14-2,och spelar bara Grums på topp så kan det bli nåt liknade igen.

Jag vill ändå se lite derbykänslor förr i tiden var det bråk redan på uppvärmningen!!!!

Att se upp med i Nor är alltid Hellqvist om hans fot håller för spel.

Där finns även Brodin aom hade kunnat bli nåt om han tränat!!!!

Nu hoppas jag på minst 400 idag annars blir jag arg!!!

Jaja jag tippar väl med   detta kan jag få äta upp  11-1 tror jag!!!!!

Av Göran Jansson - 30 oktober 2011 21:47

Detta med värmlandsresor verkar inte vara syrianskas bästa nu kom man sent igen hände mot munkfors med men man han till uppvärmningen i alla fall denna gång!!!!!

Matchen börjar trevande det syns att det är lite nervöst i Grums lägret efter torsken senast mot Åmål!!!

Men det förlösande 1-0 målet kommer av slagskotts kungen Myren!!!!!!!

Spelet böljar sen fram och tillbaka men efter 16.51 gör Simonsson 2-0.

Efter det målet är det bara Grums men 1a slutar 2-0

2a perioden är en uppvisning i missade målchanser.

Men Åberg får i alla fall in 3an i mitten av perioden,Syrianskas spelare ser helt slut ut efter perioden som Grums vinner skotten med 23-5 men gör bara 1 mål.

3per lossnar det rejält i mål görandet,syrianskas spelare tittar på när Grums leker med dom 4 kom 5 kom 6 kom 7 kom och 8an med innan gästerna får ett tröstmål i sista minuten till 8-1,innan det är slut hinner det även att bli 9-1.

Vinst med 9-1 och då tycker jag att Grums gör en dålig match, Men laget dom mötte idag var bland det sämsta jag sett på länge.hade Man haft skärpan hela matchen hade det kunnat bli det dubbla skotten blev 58-21

+++ Myren

++ Forslund

+ Martin Johansson

- Publiken 181 skamligt!!!

Nor nu på Onsdag då vill jag se minst 400 i alla fall och jag vill se hemmastatistiken behållas 20 matcher nu hemma i seriespel utan förlust!!!!!!

Av Göran Jansson - 30 oktober 2011 11:06

Första gången dessa lag ställs mot varandra!!! SAHK är nykomlingar och huserar långt ner i tabellen,sist slog man i alla fall Nor men det säger inte mycket.